Liverpool en un Plis Plas – Visita ràpida a la ciutat dels Beatles

Anunci de benvinguda al control de passaports de Liverpool. UK, encara que al maig passat encara fos part de la unió europea no formava part de l’espai Schengen així que ja calia fer el control de passaports

Què és el que hem de veure i viure en una visita ràpida a aquesta fenomenal ciutat Anglesa? A la gran ciutat de Liverpool, la històrica ciutat dels Beatles, aquest mític grup són els embaixadors. A l’aeroport hi ha una bona representació del Yellow Submarine.

El Yellow Submarine de la cançò dels Beatles a l’exterior de l’aeroport de Liverpool

Però aquesta ciutat també es una bona ciutat pels amants de la música. Si voleu conèixer més sobre el Beatles heu d’anar sí o sí a The Cavern, on els Beatles van començar a destacar a la seva estimada ciutat de Liverpool.

Pels amants del futbol aquesta és una de les millors ciutats del món, amb dos estadis dels etens rivals només separats per un parc molt verd i bonic per fer un passeig. Els dos estadis estan al barri de Everton. I si algú encara no ho sabia el dos estadis són el singular estadi de Goodisson Park i amb el mític i històric estadi d’Anfield.

I sortint de temes molt centrats en la música i l’esport, parlem de la ciutat en si. La ciutat de Liverpool es molt singular gràcies a la seva platja en la que en territori de Liverpool no et pots banyar, sinó que has de creuar un pont que creua el riu Mersey per trobar zona habilitada per banyar-se a les aigües del oceà Atlàntic. La part del port es la meva preferida si vols passar una agradable experiència.

I és molt recomanable donar un passeig per la zona habilitada al voltant del mar, és molt bonic. En aquest passeig al costat del mar es situa el Royal Liver Building que desprès dels Beatles és el símbol de la ciutat.

Al Chinatown de Liverpool s’entra per una porta xinesa espectacular, molt ben feta, el carrer també està molt ben decorat però és llàstima que només sigui un parell de carrers.

Entrada a Chinatown

Molt a prop del Chinatown està la Catedral de Liverpool que és molt gran i bonica, allà hi ha un vídeo que explica com es va anant construint aquesta impressionant catedral.

En aquesta ciutat al centre és molt modern, però no es troben cases típiques angleses fins els barris de la ciutat. Nosaltres a Liverpool ens vam desplaçar principalment amb autobús i caminant així que vàrem recorrer la ciutat de dalt a baix.


Dear Traveller, hope you liked the latest article from Besides the Obvious! If you would not like to miss any of our travel stories, destination ideas, vacation plans, holiday inspirations, do not forget to subscribe here!

8 Replies to “Liverpool en un Plis Plas – Visita ràpida a la ciutat dels Beatles”

  1. Felicitats Jan! Cada dia em sorprèn més el teu art comunicatiu. M’encanta que gaudeixis del món i visquis tan intemsament les aventures. Segueix així!

    1. Molt bé, Jan!!! M’ha encantat!!! M’has fet reviure els bons moments que vaig passar-hi ja fa uns anys!! El teu article encomana les ganes de tornar-hi!!! gràcies!!! 👍👍👍
      Benjamí

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version
%%footer%%