Anunci de benvinguda al control de passaports de Liverpool. UK, encara que al maig passat encara fos part de la unió europea no formava part de l’espai Schengen així que ja calia fer el control de passaports

Què és el que hem de veure i viure en una visita ràpida a aquesta fenomenal ciutat Anglesa? A la gran ciutat de Liverpool, la històrica ciutat dels Beatles, aquest mític grup són els embaixadors. A l’aeroport hi ha una bona representació del Yellow Submarine.

El Yellow Submarine de la cançò dels Beatles a l’exterior de l’aeroport de Liverpool

Però aquesta ciutat també es una bona ciutat pels amants de la música. Si voleu conèixer més sobre el Beatles heu d’anar sí o sí a The Cavern, on els Beatles van començar a destacar a la seva estimada ciutat de Liverpool.

Pels amants del futbol aquesta és una de les millors ciutats del món, amb dos estadis dels etens rivals només separats per un parc molt verd i bonic per fer un passeig. Els dos estadis estan al barri de Everton. I si algú encara no ho sabia el dos estadis són el singular estadi de Goodisson Park i amb el mític i històric estadi d’Anfield.

I sortint de temes molt centrats en la música i l’esport, parlem de la ciutat en si. La ciutat de Liverpool es molt singular gràcies a la seva platja en la que en territori de Liverpool no et pots banyar, sinó que has de creuar un pont que creua el riu Mersey per trobar zona habilitada per banyar-se a les aigües del oceà Atlàntic. La part del port es la meva preferida si vols passar una agradable experiència.

I és molt recomanable donar un passeig per la zona habilitada al voltant del mar, és molt bonic. En aquest passeig al costat del mar es situa el Royal Liver Building que desprès dels Beatles és el símbol de la ciutat.

Al Chinatown de Liverpool s’entra per una porta xinesa espectacular, molt ben feta, el carrer també està molt ben decorat però és llàstima que només sigui un parell de carrers.

Entrada a Chinatown

Molt a prop del Chinatown està la Catedral de Liverpool que és molt gran i bonica, allà hi ha un vídeo que explica com es va anant construint aquesta impressionant catedral.

En aquesta ciutat al centre és molt modern, però no es troben cases típiques angleses fins els barris de la ciutat. Nosaltres a Liverpool ens vam desplaçar principalment amb autobús i caminant així que vàrem recorrer la ciutat de dalt a baix.


Dear Traveller, hope you liked the latest article from Besides the Obvious! If you would not like to miss any of our travel stories, destination ideas, vacation plans, holiday inspirations, do not forget to subscribe here!

Sardinia Bucket List – Top 10 Unforgettable Places

Beyond the shores, Sardinia’s interior reveals a tapestry of ancient traditions, including the unique Nuragic civilization that left behind mysterious stone structures scattered across the island. Whether you seek relaxation on the sun-kissed beaches, exploration of historical marvels, or indulgence in the…

Ljubljana Bucket List – Ljubljana and Beyond: Exploring Slovenia’s Cultural Heart

Nestled between the emerald-green slopes of the Julian Alps and the serene waters of the Ljubljanica River, Ljubljana, the capital of Slovenia, is a city that effortlessly marries history with a vibrant contemporary spirit. Its picturesque Old Town, crowned by the iconic…

Maribor Bucket List – Unforgettable Experiences in Slovenia’s Vibrant City

As you traverse the cobbled streets of Maribor, you’ll uncover a tapestry of stories woven through its historic landmarks, from the iconic Lent District, home to the oldest grapevine in the world, to the medieval Maribor Castle overlooking the Drava River. This…

8 responses to “Liverpool en un Plis Plas – Visita ràpida a la ciutat dels Beatles”

 1. Raul Avatar
  Raul

  Un crack!!Ja tinc ganes d’anar a Liverpool😍😍

 2. Alba Aparicio Monteagudo Avatar
  Alba Aparicio Monteagudo

  Enhorabuena Jan… Un gran trabajo.. en el Q podemos disfrutar de tu viaje…. Un abrazo muy fuerte.

  1. Jan Saiz Avatar
   Jan Saiz

   Muchas gracias

 3. mireia garcia Avatar
  mireia garcia

  Felicitats Jan! Cada dia em sorprèn més el teu art comunicatiu. M’encanta que gaudeixis del món i visquis tan intemsament les aventures. Segueix així!

 4. Judith Avatar
  Judith

  M’agrada molt felicitats, un bon treball

 5. Jan Avatar
  Jan

  Moltes gràcies Tete m’agrada molt con ha quedar

  1. annaczuczor Avatar
   annaczuczor

   Bravo Jan 👏🤗🥰

  2. Benjamí Avatar
   Benjamí

   Molt bé, Jan!!! M’ha encantat!!! M’has fet reviure els bons moments que vaig passar-hi ja fa uns anys!! El teu article encomana les ganes de tornar-hi!!! gràcies!!! 👍👍👍
   Benjamí

Leave a Reply

%d